Barion Pixel

játszóterek gyerekeknek KARIBU LOTTI 89350 LG1828

Hinták és csúszdák | Kód: LG1828

Játszótér, alaprajz 415 x 264 cm, torony 107 x 107 x 291 cm, piros csúszda 250 cm, hinta és létra.

Elérhetőség
Raktáron
48 órán belül szállítjuk
415 188 Ft
326 920 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 392304 bodov.

Német minőség a prémium német Karibu Holztechnik GmbH gyártótól.

A KARIBU LOTTI játszótér rengeteg játéklehetőséget biztosít a gyerekeknek. Mindent kínál a gyerekeknek, hogy kiélhessék játékfantáziájukat. Mint minden játszóterünknél, a KARIBU LOTTI modellhez is csak a legjobb lucfát használjuk. A játszótér 68 ​​x 68 mm vastagságú tartóoszlopokkal rendelkezik, és 18 mm vastagságú faprofilból készül (hézagok a nyelv/horony rendszerben). Fánk Európa távoli északi részeiről származik, és vegyileg teljesen kezeletlen. Ennek eredményeként mentes minden ismert problémás anyagtól. A 125 cm-es platformmagasságnak köszönhetően a KARIBU LOTTI játszótér tökéletes kilátást nyújt a gyerekeknek a kertre. A játszótér alapfelszereltsége egy robusztus, 4 fokos fa létra és egy homokozó a torony alatt. Természetesen a KARIBU LOTTI játszótér rendelkezik a DIN EN 71-1, DIN EN 71-3, DIN EN 71-8 és AfPS GS 2014 szerinti TÜV Nord termékbiztonsági tanúsítvánnyal (GS).

Tartozékok (a csomag tartalmazza):

 • gyerek csúszda 250 cm
 • kétüléses hinta függönnyel és két piros üléssel
 • létra a mászáshoz

Felületkezelés:
2019 óta minden KARIBU játszóteret természetes kivitelben, vegyszeres kezelés nélkül szállítunk. Ily módon a gyerekek nem érintkeznek a fa nyomás alatti impregnálásához használt vegyszerekkel. Gyerekválasztékunkban már nincsenek nyomással impregnált termékek, így jelentősen hozzájárulunk termékeink környezettel való nagyobb összhangjához! Igény esetén természetesen lehetőség van a fa mélyhatású alapozóval és elkékedés, penészedés elleni védőbevonattal történő kezelésére, az alkatrészek külső és belső oldalán egyaránt. Ezzel a fakezelési módszerrel pontosan be kell tartani a bevonat gyártójának utasításait. A végső bevonathoz használjon jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező időjárásálló pácot, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. Ugyanakkor a máznak vízlepergetőnek, fényállónak és nedvességállónak kell lennie. Ügyeljen arra, hogy a pácban elegendő színpigment legyen, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon semmilyen lakkot! Kérjen részletes tanácsot egy speciális festékkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó munkarendjét. Teljes száradás és szellőzés után vigye fel a következő bevonatot. A fa alapos védelmével alapvetően befolyásolja a megvásárolt termék élettartamát. A felületvédelmet rendszeresen meg kell ismételni (a festékgyártó utasításai szerint).

Tárolás összeszerelés előtt:

Figyelem, az anyagot tartalmazó csomag nem vízálló. A fólia csak a fát védi a szennyeződéstől. Ezért a végső összeszerelésig az épületgarnitúrát száraz helyen, nem közvetlenül a talajon, az időjárás hatásaitól (nedvesség, nap, stb.) védve tároljuk. Ne tárolja fűtött helyen!

Szállítás:
Személyes átvétel kirendeltségeinken lehetséges, azonban nagy súlyra és megfelelő utánfutó igényére, vagy lehetőleg kiszállításra (pl. tranzit) számíthatunk. Szállításunk megrendelése esetén a játszóteret bontott állapotban a lehető legközelebb szállítjuk ingatlana határához. A terméket egy teherautó mellé helyezzük el, amely a lehető legközelebb érkezik az Ön által megadott címhez. Az összeszerelt termék további kezelését (pl. az összeszerelés helyétől a kertig, a garázsig) a vevőnek kell megoldania, a fuvarozó nem biztosítja a termék további mozgását. A kirakodás során a vevő közreműködése szükséges. Mindenekelőtt a nagyobb termékeknél előre vegye figyelembe, hogy a csomagolt termék több, több száz kg össztömegű raklapot is jelenthet!

Figyelmeztetés:

 • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk = az összeszerelést csak az összeszerelési útmutató szerint végezze
 • a képen látható termék további kiegészítőket vagy elemeket tartalmazhat, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz
 • ez a termék csak nem kereskedelmi célú otthoni használatra készült

Csomag méretei:

 • výrobek dodáváme v rozloženém stavu = montáž provádějte výhradně podle montážního návodu
 • produkt na obrázku může obsahovat příplatkové příslušenství nebo prvky, které nejsou obsahem základního balení
 • tento produkt je určen výhradně pro nekomerční domácí použití

Rozměry balení:

 • csomag 1 - 240 x 90 x 24 cm / 100 kg
 • csomag 2 - 240 x 50 x 27 cm / 8,8 kg
 • csomag 3 - 240 x 30 x 30 cm / 48 kg

Súbory

Kategória játszóterek gyerekeknek
Tömeg 158 kg
Szín fa színű
Külméret szélesség 1,07 m
Külméret hossza 1,07 m
Gyártó KARIBU HOLZTECHNIK
Beépített terület 3,7 m2
Külméret magasság 2,91 m
Szerkezet anyaga fa
Gyermekek ajánlott kora 3-12 éves korig
Játék torony igen
Baba hinta igen
Beleértve a diát igen
Kinek szánták a terméket unisex
Impregnálás nem
A tetőzsindely csomagok száma 1
A talajhorgonyok ajánlott száma 8 db

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek